Sobre mi

IMG-20170722-WA0010

Després de la meva trajectòria professional dedicada al món dels negocis i les finances, canvio el camí de la meva vida per acompanyar les persones en el seu desenvolupament personal i professional.

El món del coaching arriba a la meva vida després de la realització de diversos cursos de formació en creixement personal.

Descobrir que volia fer un treball social, treballar amb i per a les persones, va ser com posar-se a volar perdent de vista la terra, sentint les arrels però tenint clar quin seria el meu objectiu a partir d’ ara: estar al servir de les persones.

Coach Ontològic per l’Escola Europea de Coaching, escola reconeguda per ICF (International Coach Federation)

El Coaching Ontològic és una metodologia transformacional amb resultats extraordinaris i perdurables amb el temps, que treballa amb el llenguatge,  l’emoció i la corporalitat.

Experta en Ecologia Emocional

L’ecologia emocional és l’art de transformar, de manera creativa i amorosa, l’energia de les nostres emocions per a que ens serveixi a ser millor persones, augmentar la qualitat de les nostres relacions, i a respectar i cuidar el món on vivim.

Certificada CL2 Alba Emoting. 

Alba Emoting és un mètode d’inducció, modulació i vivència de les emocions des de el cos. És un mètode per aprendre a reconèixer les pròpies emocions i la dels altres.

Docent de la formació professional per a l’ocupació

Programar, impartir, tutoritzar i avaluar accions formatives.
Orientació sobre itineraris formatius i sortides professionals.