NADALA 2019

Cor arbre de nadal

De nou a les portes de Nadal, i com cada any se’ns presenta una nova oportunitat per tornar a néixer, per aprendre, des de la solitud o bé en companyia. Una nova oportunitat per  adonar-nos que només deixant anar l’odi és possible viure en pau. És només  des de l’Amor, des de estimar-nos a nosaltres, estimant a l’altre i estimant la nostra mare terra que podrem aconseguir benestar a la nostra vida.

Us desitjo de tot cor una feliç experiència!

Versión en castellano

De nuevo a las puertas de Navidad, y como cada año se nos presenta una nueva oportunidad para volver a nacer, para aprender, desde la soledad o en compañía. Una nueva oportunidad para darnos cuenta que sólo soltando el odio es posible vivir en paz. Es sólo desde el Amor, desde amarnos a nosotros, amando al otro y estimando nuestra madre tierra que podremos conseguir bienestar en nuestra vida.

Os deseo de corazón una feliz experiencia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s